Open top menu
30 Nisan 2014
PTC Siteleri ile İnternette Para Kazanma Yöntemi

Merhaba Arkadaşlar

Sitelere uzun süre zamanını vermiş olan benim (hallcvusoglu) tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum kendi PTC tabanlı. PTC ile kazanmaya başlamadan önce bu betimi okumanızı öneririm.

Önce kısaca PTC sitelerindeki kazanma yöntemlerinden sahibinden:

PTC (Paid to click) yani tıklama başına ödeme anlamına miktarda. Sitelerine üye olduğunuzda tıklamada belli bir miktar para kazanırsınız onu Ptc. Hesabınızda biriken paraları, paypal, alertapay vb minimum ödeme alt limitine ulaştığınızda. hesaplarınıza kolaylıkla aktarablirsiniz.

AO (Ücretli okunur)
, kelime anlamı okuma başına ödemedir. Ile benzer şekilde işlemektedir. Bu sistemde PTC Auroa scripte sahip sitelerde PTC,BİLDİĞİMİZ gibi kazanç yöntemleri bir arada sunulur. Bir miktarda gelir para hakedersiniz Okuduğunuz yazı başına belli. , İstediği minimum ödeme alt limitine ulaştığınızda hesabınıza aktarabilirsiniz.Ve hesabınızda biriken parayı bu sitenin

PTSU (Paid to sign up), kayıt başına ödeme manasına gelen para için kaydolun ıle, WWW verilen siteye üye olduğunuzda ve istenen şartları sağladığınızda (örneğin: yeni kayıt olduğunuz sitede 4 günde 16 reklama tıklamak gibi), ödeme alabilirsiniz. En çok kazandıran yöntem pts yöntemidir. 0.3-0.1 $ Kayıt başına gibi ödemeler alabilirsiniz.

Ptc sitelerine paralar nerden geliyor?

Ptc siteleri genel olarak reklamcılık üzerine kurulmuştur. Sürekli reklam verenler oldukça, o ptc sitesi kolay kolay kapanma noktasına gelmez diyebiliriz. Tabi iş sadece reklam verenle olmuyor. Tıklayıcılar yani bizler reklam verenlerin reklamlarına tıkladıkça bir döngü gerçekleşiyor. Böylece alan memnun, şeytan gibi bir durum ortaya çıkıyor memnun.

Ptc siteleri ile yeni tanıştım ne kadar para kazanabilirim?

Öneri scam siteleri iyi incelemeleridir. için ilk Ptc sitelerinde yeni olan arkadaşlar Bu sitelere üye olup vakit kaybetmemesidir. Ptc sitelerinin %99 u ödeme yapmamaktadır (aldatmaca/dolandırıcı site). Yani emeğinizin karşılığını alamazsınız. Scam sitelerin sayısı gün geçtikçe artıyor o yüzden yeni açılan bir ptc sitesine yatırım yapmak pek uygun gözükmüyor.
Ptc sitelerinizden elde edeceğiniz kazanç sizin online olma sürenize, sitelerin scam olup olmama ihtimaline ve sizin yatırım yapıp yapmama ihtimalinize bağlıdır.

İstendiği takdirde ayda $100 ve üzeri net miktarda sağlanabilir ama bunu yapmak deneyim ister . Referans kiralama, referans satın alma ya da direk referans bulma gibi olaylar sizin kazancınıza büyük etki eder.

Referans Nedir?

Başvuru İngilizcesi Referans kelimesinden gelmektedir ve sizin siteye davet ettiğiniz kişilere verilen isimdir. Ptc sitesine sizin üye olursa ( adınız yazıyorsa referans kısmında üye ) üye adınızla yaptığı tıklamalar Boyutu %5 %100 arası o kişinin ıle kazanç şeklinde dönecektir Eğer birisi.
Etik bunun dışında kira sevk ( kiralık referans) olarak gözükür, yine onların tıklamalarından da aynı şekilde para kazanırsınız ama kiralama ücreti ödemeniz gerekir çekerek kiraladığınız.

Doğrudan Başvuru nasıl bulurum?

Doğrudan sevk bulmak neredeyse şart. Ptc sitelerinden iyi bir miktarda elde etmek için Bunu nasıl elde edebilisiniz.
1. Varsa referans linkiniz ile ptc sitesini davet edin.İlgilenebilecek arkadaşlarınız
2. Reklam verin. Direkt ref bulmak istediğiniz sitenin reklamını yapın.Çeşitli sıfatlar-verschillende ptc sitelerinde
3. Ptc Forum sitelerine üye olun. Referans az 1 ref kazandırır TR boyut değişimi.
4. Orta sınıf oluşturun. Hem hem havuzunuzdaki çekerek kazansın siz.
5. Pts(kayıt için ödenen reklam verin. Direkt refiniz garanti olur aktif olma ihtimali ıse belirsiz.

Hesap Tütün

Eğer ptc siteleriyle yeni tanıştıysanız yatırım yapıp daha çok kazanmak istiyorsanız. Yapacağınız ilk iş hesap tutmak olsun. Eğer hesabınızı bilmezseniz. para kazanıyım derken para kaybedebilirsiniz. Attığınız adımları bir bir takip edin. Hesabınızı güncel tütün.

Biriktirdiğim paraları bankadan çekmeden önce nerde bekleteceğim?
PayPal ile çalışıyor. Paypal ve Şimdi birçok ptc sitesi Paypal Türkiye'de Çeşitli sıfatlar-verschillende banklara ödeme yapıyor. Paypal ' a üye olup bir hesap açıyoruz. Paypal ' a aktarıyoruz. Ptc sitelerinde biriken miktarları Buradaki paramız silinmiyor ya da kaybolmuyor. Hesabınızın boyutuna ait olduğunu ispatlamak için. paypal kredi kartı numarasını istiyor Yalnız bankadan parayı çekebilmek için Kredi kartı numarasını girdikten sonra onay kodu geliyor bankadan onay kodunu yazdığımızda hesabımız ABD'de onaylı oluyor. Sana karşı ödemede de kullanabilirsiniz Online alışverişte da fatura.

Scam site ne demek?

Aldatmaca siteye de diyebiliriz ödeme yapmayan site. Siteye aldatmaca için Çeşitli sıfatlar-verschillende sebepler var denebilmesi.
1. Ödeme yapmaması,
2. Üyeleri banlaması,
3. Üyelerin hesaplarını - yönde değiştirmek,
4. Sitenin çok kapanması - açılması,sık
5. Direct reflerin silinmesi,
6. Sitenin bir foruma sahip olmaması,
7. Adminin ticketlara(sebepsiz yere) 48 saat içinde cevap vermemesi,destek
8. Ödemelerin söylenen zamanlarda yapılmaması, çok gecikmesi, sadece bır Kaş üyeye ödeme yapılması,
9. Ödeme ise yüksek olması (örn: $50 - $1000),
10. (Örn: $0,1 - $1),yüksek olması $0,03 on başına Clickın
daha maddeler ben daha önemli olanları yazdım eklenebilir. Bir aldatmaca sitedir.Bu maddelerden herhangi birine sahip bir ptc sitesi bizim görüşümüze göre ..


TİK 0,01$ ÇOK AZ BAŞİ DEĞİL Mİ?

Tık başına 0,01$ gerçekten ideal bir miktardır bize göre az olabilir ama bu miktar Ptc sitelerinin ayakta kalabilmesi için. Ben de zaten, bu noktada bizim imdadımıza alt üye sistemi yetişmektedir. Yani, siteye kendi adımıza de kazanıyoruz yaptığımız kişilerden üye. , Daha çok üyeye sahip olmuş oluyor hem de kazandıklarımız tuttu bizi tatmin edebiliyor bizim sayemizde. İşte bu sayede hem site Ayrıca, üyelik alırsanız, hem ref tıklamanız 2 katına çıkıyor, hem de günlük daha çok reklama tıklayabiliyorsunuz üye olduğunuz sitelerden Premium. Premium 50-100$ arasında değişmektedir yıllık olarak üyelik miktarı.
Şimdi, Kabaca bir hesap yapalım. Örneğin, Neobux sitesinde günde ortalama 5 reklam çıkıyor. 0,01$ ve ref 0,005$ Sizin tıklamanız tıklaması. 50 tane Ve refiniz olduğunu düşünelim.

--50 ref günde 5 reklama tıklarsa: 50 x 5=250tık
--Günlük Kazancınız: 250 x 0,005 1,25=$$
--Aylık Kazancınız: 1,25$ x 30= 38$
--Yıllık kazancınız yaklaşık 500$

5-6 tane Ptc sitesinde bu durumlara ulaşabilirseniz, yıllık kazancınızın Neobux gibi 3000$'lar seviyesine varması içten safra değildir. Premium üye iseniz; etik bunun 2 katı kazancınız olacaktır. Ki ona zaman şansımız bu kadar iyi olmayabilir. Ama tabii 50 alt Ve üye için de çevrenizin oldukça geniş olması gerekir bulmak. Bu yolda işiticeğiniz laflar de cabası dalga geçişler ve.

ALT ÜYE BULABİLECEĞİMİ ZANNETMİYORUM, NE YAPMAM LAZİM?


Evet, bu sadece sizin sorununuz değil, bu herkesin sorunu. Alt üye bulmanın bir çok yolu olduğu söylenebilir. Ama, şüphesiz ki bu yollar, arkadaşlarınıza söylemenizden çok daha zahmetlidir.
Örneğin, veya site açabilirsiniz Ptc siteleri ile ilgili bir blog.
--Veya Forumlara üye olup oradaki kişilerle Ref değişimi yapabilirsiniz. Yani, o da sizin sitenize üye oluyor siz birisinin sitesine üye oluyorsunuz. Böylece birbirinize kazandırıyorsunuz. Şüphesiz, böyle kişiler bulmanız biraz zordur çok site olabilir ama o forumlarda sizin üye olmadığınız bir. İşte, Ptc forumlarından bazıları en iyi: Ptcüye, Ptctalk
En önemli--, riskli olan en kullanılan ve en çok biri de; üye olduğunuz siteden ref satın almak veya kiralamaktır yöntemlerden. En riskli yöntem olmasının sebebi, Yapma Ptc sitelerinin ödeme yapmayıp çekip gitmesindendir. Şundan da şüpheniz olmasın ki, Ptc sitelerinde kesinlikle kapanmayan bütün paranızı kurtarırsınız en azından. Kar da edersiniz.Ve çoğu zaman

PTC SİTELERİNİN HEPSİ GÜVENLİ Mİ?

Yazımızı buraya kadar okuduysanız, kısmen de olsa bu sorunun cevabını almışsınızdır. Maalesef, Ptc sitelerinin hepsi güvenilir değildir. Ve en kısa sürede ödeme yapabilecek siteleri tanıtmaya çalışıyoruz Biz sitemizde en güvenilir. Ama, hangi sitenin ne zaman Scam(Kara) Listeye gireceğini kestirmemiz bulabilmemiz mümkün değildir. Ben de zaten, bunu kimse kestiremez. Ama bir siteye üye sevmemiş mi olacağım ve devamında, dikkat etmeniz gereken kesin ve önemli kurallar vardır. Bunları, şöyle sıralayabiliriz;
--Genelde, en güvenilir Ptc siteleri ortalama günlük 4-12 arası reklam çıkrarır ve Tık Başı: 0,01$ ref tıklaması: 0,005$ güne. Bu degerleden daha fazla veren sitelerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.
15'ten fazla reklam çıkaran sitelerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz --Bir günde. Bu sitelerin az 2 ayı bulur alabilmeniz TR ödeme. Ve site uçup giderse, emeğinizin karşılığını alamamış olursunuz.
--Üye olacağınız sitenin domaini parayla alınmış olmalıdır. Bedava domaini olan sitelere kesinlikle üye olmayın
--Üye olacağınız sitenin forumunun olup olmadığını kontrol edin. Çünkü, forum bildirebileceği yerdir sorunlarını site sahibine üyelerin.
--Üye olduğunuz sitenin istikrarlı olup olmadığına dikkat edin. Birgün 15, 1-2 gün reklam çıkaran en azından bir süre uzak durun reklam diğer sitelerden.
--Üye olacağınız sitelerin ödemelerinin ve ödeme sürelerinin düşük olmasına dikkat edin.
, Gelişmeleri forum veya sitelerden takip edin.hakkında oğlu olduğunuz siteler --Ayrıca üye

OĞLUM TAVSİYELER

--Başlıyorsanız en az 10 adet siteye üye olmalı ve çalışkan olmalısınız Sıfırdan. Hergün tıklamaya devam etmelisiniz.
--Ptc sitelerinde reklam tıklamak için, ona zaman kullanmaya bakın Mozilla. Çünkü, yapmak için 6-7 siteye tıklayabilirsiniz Mozilla sayesinde aynı. Örneğin, ben 50 siteye 1-1,5 saatte ortalama tıklıyorum. Yani, abartısız 350-400 reklama yaklaşık günlük.
PayPal hesabınız olmalıdır. Paypal veya --Unutmadan söyleyelim bu sitelerden para alabilmek için Ödeme yapan online bankalardır Bunlar Türkiye ye de.




HEMEN KAZANMAYA BAŞLA

Tıklama ile kazanç sağlama yöntemi ; sitelerinin (PTC) yayınladığı reklamları tıklayarak miktarda elde etme myöntemidir Tıklama.Bu ipucu sitelerin sağlamak isterseniz en önemli avantajı referans Eğer daha fazla kazanç sistemidir.

, Başına belli biryüze komisyon alırsınız ve böylece daha fazla ve daha çabuk kazanmış olursunuz. kişilerin akrabaları onun reklamı tıklama Eğer ne kadar çok kişiyi referansınız ile siteye davet ederseniz o Yani bir nevüs bu işten internette ortamı geniş olan insanlar çok fazla kazanabilir. 5 dk Fakat öyle düşünmeyin internette gazete okurken veya müzik dinlerken nizi ayırsanız sonuçta damlaya damlaya göl olur yeter .

Yayınladığı bonus kampanyalarından yararlanma şansı yakalarsınız. Referans sistemi ile üye olmak ıse sitelerin Eğer bu işte ilerlemek istiyorsanız belirli bir ücret karşılığında üyeliğinizi yükseltebilir ve daha fazla kazanabilirsiniz. .En fazla kazandıran Şimdi boyutu garantili tıklama sitelerini belirteceğim ve . .

İlanlar paragraf : İngilizceniz varsa görevleri ları kesinlikle tamamlamalısınız böylece ödeme Eğer biraz limitine
birkaç gün içerisinde ulaşabilirsiniz.

DEĞİL : TÜRKÇE forum bulunmaktadır..Daha çok ve kolay kazanmak için orayı inceleyip Bu sitelerde
aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz . .

ARKADAŞLAR BOYUTU 10 PTC SİTESİ VERİYORUM TOP. ÖDEME KANİTLARİYLA BİRLİKTE.

1) ClixSense

En ünlü PTC sitelerinden bir tanesidir. Güncellemlerde de bulunabiliyor Gün içerisinde . az hassasiyeti 0,001$ en fazla 0.01$ tıklama başına en kazandırmaktadır. Bulmaca tarzında 25 kere tıklama hakkın var karelere. 5$ Eğer şans yanınızda İMKB kazanıyorsunuz.0.1 $ Minimum İMKB kazanırsınız. Teklifleri ve Taskları tamamlayarak kısa sürede kazanmaya başlayabilirsiniz. Ödeme garanti ve anındadır. .Türkçe forumu mevcuttur.

Değil: En az 4 tane yapmak için günde 0.01$ , 2 Üyeliğinizi geliştirdiğiniz 0,005 $ ve 10 tane 0,001 $ lık reklamlar mevcuttur. tane Ayrıca şans 25 olan hakkınız 50 olup oyununda 5$ , 2.5$ daha fazladır. kazanma şansınız . .

Ödeme şekli : Paypal , PayPal

2) Probux

Çok kazandıran PTC sitelerinde birtanesidir. Ödeme garantili ve Görevleri ,offerslar ıle referanslar ile çokdaha fazla kazanmanız ile mümkündür.En fazla 0.001 $ ile 0.01 $ En az ıle kazanabilirsiniz.lık reklamlar 20 haklı Şans oyunu ile 2 $ kazanma şansınızda vardır.Bence hemen diğer PTC sitelerinin yanına eklemelisiniz...Kısa sürede sadece reklamlar ile hızlıca kazanmak ile mümkündür. .
Hemen resme TIKLAYARAK üye olabilirsiniz

Ödeme şekli : Paypal
Minimum ödeme : 5$

Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..

http://www.probux.com/?r=HaLLCvusoglu


Ödeme Kanıtı
     


3) Neobux

Arasında en popüler olan bu site çok fazla tıklama avantajı ile birlikte ödemesi garanti ve ödeme miktarıda düşüktür .. örneğin 2$ PTC siteleri hesabınıza aktarabilirsiniz. lık kazancı 5$ Ayrıca teklifleri tamamlayarak ve Taskları tamamlayarak kısa sürede kazanmanız bulabilmemiz mümkün. Ve oradan yatırım yaparak ( Referans kiralayarak ) kazanan kişiler var oradan fikir edinebilirsiniz Türkçe forumu mevcut Ayrıca.
Değil : sakın ekranı kapatmayın e-posta ile bir kod doldurduktan sonra yollanmaktadır onu girmeniz gerekmektedir.Üyelik formunu

Ödeme şekli : Paypal
Minimum ödeme : 2$

Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..



http://www.neobux.com/?r=hallcvusoglu



Ödeme Kanıtı
 



4 ) Titrixs

Ve Bir çok fazla ( Teklifleri ) ıle kazandırmayı bulabilmemiz mümkün kıldıran bir çok güzel sitedir gerçekten Dizaynı. Hassasiyeti 0,001$ kazandırmakla birlikte 0.1 $ Minimum reklamlar teklifler en az kazandırmaktadır. Yine referansınız ile daha fazla kazanabilirsiniz.

Ödeme şekli : Paypal
Minimum ödeme : 1$

Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..

http://www.titrixs.com/?ref=hallcvusoglu
 

Ödeme Kanıtı
 
 


5 ) Ojoo

Reklamları çok kaliteli değil ama reklam gelirleri çok iyi. Günlük 7-10 arası kazancınız olmaktadır $ 0.02 - $ 0.05 ve günde reklam arası gelmektedir. Fakat Ojooo Ptc sitesinden para kazanma para durumu üyelik dereceniz, referanslarınız ve izlediğiniz reklama göre değişiklik göstermektedir.Yükseltildiğinde tüm gelirler katlamalı artıyor. Şuan 2 safra milyon üyeye ulaştı. En önemlisi Türkçe dil desteği vardır.

Ödeme şekli : Paypal - Payza
Minimum ödeme : 2$

Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..  


http://wad.ojooo.com/register.php?ref=hallcvusoglu




6 ) GlobalBux

70 tane (14$) Ref tıklama oranları gerçekten çok yüksektir refim var 150 2 tıklama tıklama alıyorum ortalama ref başı oluyor buda bayağı iyi bir kazanç Günlük en az . Ref 4 izlerse 0.0200 kazanıyorsunuz reklam . Ödeme konusunda sıkıntınız olmasın forumda birsürü ödeme kanıtı bulunuyor.

Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..  

http://www.globalbux.net/images/banner1.gif




 Ödeme Kanıtı




7 ) Resbux :

Asgari ödeme işlemciler: limiti ve kullandığı ödeme 4$ şimdilik paypal var sadece, payza yakında eklenecekmiş .Resbux'u benim için güvenilir yapan şey globalbux ve pinoyincomebux gibi iki sitenin admini tarafından oluşturulmasıdır . ''Konusunda gayet başarılar . reklamını Daha yeni bir site olmasına rağmen
8 $ Tabi clixsense gibi bir gerek yok paypal dan standart üye çekimi için . Şuan yeni kurulmuş olması aslında bir artı olabilir , ne de olsa yeni olan bir şeyde ilerlemek daha göze çarpar . 5$ ve 15$ lık üyelik yükseltme bonuslarıda mevcut sitede .

 
http://www.resbux.com/?ref=hallcvusoglu

 Ödeme Kanıtı

8 ) Fusebux

- Reklam Sayısı: 10
- Minimum ödeme limiti: 4$
- Kullandığı ödeme işlemciler: Paypal,Payza,Egopay
- Premium Özellikleri ve Ücreti: 70$ Yıllk dan başlıyor

Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..


http://www.fusebux.com/index.php?r=hallcvusoglu




 Ödeme Kanıtı


9 ) ZapBux

Tık Değerleri: 0.001$ - 0.01$
Reklam Sayısı: 4+
Ödeme Limiti: $4
Ödeme zamanı: Anındal
Günlük Kazanç: $0.025 (şu an için)
Ödeme Yöntemi : Paypal, Payza, Egopay



Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..

http://www.zapbux.com/index.php?r=hallcvusoglu


Ödeme Kanıtı

10 ) Noulinx

Ödemelerini yapıyor bir günde. neobux benzeri bir site. Yatırırm yaparak çok büyük olmasa da 1-2 dolar kazanmak bulabilmemiz mümkün günlük. Kiralık referanslar çok iyi kazandırıyor çünkü.en önemli avantaj günlük tıklama Macenta renkli olacak sitede durmaya gerek yok sayesinde saatlerce bu sitede. günlük 20-25 arası tıklama Macenta renkli olacak) var.

 Buraya tıklayarak yada Resime TIKLAYARAK üye olabilirsiniz..

http://www.noulinx.com/?r=hallcvusoglu


Ödeme Kanıtı
 


Tavsiyeler :

1) kazanmaya başlarsınız yavaş yavaş tıklayın böylece ayırarak reklamlara Günde maksimum 10 dakikanızı.
2) sitede hergün girmeye çalışın Elinizden geldiğince yani reklamlara tıklarsanız ne kadar aktif olursanız boyutu
gösterilen reklam sayısıda artar.
3) Arkadaşlarınızı davet etmekten çekinmeyin eğer referansınız ıle ne kadar insan dahil ederseniz okadar çok reklam almaktadır ve komisyon kazanırsınız.
4) onu tamamladığınız ingilizceniz varsa Eğer biraz taskları tamamlayarak en az 0.03 dolar
kazanabilirsiniz. . Ödeme limitine daha çabuk ulaşırsınız . . .
5) sorun yaşıyorsanız google translate kullanarak sayfayı türkçe haline getirip daha Eğer ingilizcede
kolay tamamlayabilirsiniz ve çabuk kazanırsınız . .
6) Clixsense hariç diğer sitelerin reklamlarına bakmak zorunda değilsiniz. .


Bu yazıyı tamamlamak için saatlerce uğraştım. Sizler bilgi edinin diye . Yapma sitelerden download yaptım. ( Kaynak : forum.iyinet.com (daniel1336) ) Yardımcı olduysam ne mutlu bana .
Saygılarımla HaLLCvusoglu
Read more